Το στοίχημα της περιόδου λέγεται Σοάρες

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Ορισμένοι ξαφνιάστηκαν από την απόφαση ο Φιλίπε Σοάρες να παίξει με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Λογικό, καθώς δεν υπήρχαν ρεπορτάζ που να προϊδέαζουν γι’ αυτό. Ωστόσο, μόνο υποτίμηση δεν αποτελεί αυτό για τον 23χρονο Πορτογάλο μέσο.

 Ο Σοάρες είχε καταγράψει οκτώ συμμετοχές με την φανέλα της ανδρικής ομάδας και η αλήθεια είναι πως έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής. Πάνω σε αυτή την λογική, κρίθηκε σωστό να πάρει χρόνο με τον ΠΑΟΚ Β  (όπως και έγινε) σε ένα πρωτάθλημα αρκετά δυνατό που σίγουρα θα τον βάλει ακόμη πιο πολύ σε κλίμα αγώνων. 

Ο Σοάρες είχε μιλήσει σχετικά πριν από το ματς με τον ΠΑΣ για το πρόβλημα στην προσαρμογή του, αλλά τα όσα είχε δηλώσει τότε δεν επαληθεύτηκαν εντός αγωνιστικού χώρου. 

Μέσω του ΠΑΟΚ β΄ και μέχρι η πρώτη ομάδα να αρχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της έχει την ευκαιρία να καλύψει λίγο από το έδαφος που χρειάζεται και η επανέναρξη να τον βρει πιο έτοιμο. 

Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι κόντρα στον Πιερικό ο Πορτογάλος στον οποίο έχει επενδύσει ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα καλό δείγμα γραφής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.