Το στοίχημα της εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός19 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά με βάση τις επιθυμίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Προσπαθεί να καλύπτει τα «θέλω του Ρουμάνου τεχνικού και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει αρκετά καλά. 

Ο Λούκας Τέιλορ ουσιαστικά ήρθε στον Δικέφαλο «πακέτο» με τον Ρουμάνο τεχνικό, αφού από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας μαζί του είχε αποφασιστεί η απόκτησή του. 

Ακολούθησε ο Νέλσον Ολιβέιρα που ήταν ο πρώτος που διάλεξε ο 52χρονος τεχνικός μέσα από λίστα επιλογών που του παρουσίασε το τμήμα σκάουτινγκ και η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Παρόμοια ήταν και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και με τον Γιασμίν Κούρτιτς και πλέον στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να επαναλάβουν και με τον αριστερό μπακ.

Όπως αποκάλυψε χθες η «Μ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν… «κλειδώσει» πάνω σε παίκτη (προφανώς υπάρχει και εναλλακτική) φέρει την έγκριση του Ρουμάνου τεχνικού και δουλεύουν εντατικά να τον κλείσουν. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός του ΠΑΟΚ δουλεύει πυρετωδώς για να μπορέσει να κλείσει ο,… εκλεκτός το συντομότερο δυνατό. 

Με απλά λόγια, η απόκτηση του αριστερού μπακ είναι το μεγάλο στοίχημα της εβδομάδας, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ, την δεδομένη χρονική στιγμή έχει για την συγκεκριμένη θέση ως επιλογή πρώτης γραμμής μόνο τον Βιεϊρίνια. Ο Ροντρίγκο παίζει εξ ανάγκης μόνο στα αριστερά, ενώ ο Περέιρα δεν έχει δείξει ότι είναι έτοιμος ακόμη να καλύψει ως εναλλακτική λύση του Βιεϊρίνια την θέση.

Όλα αυτά, βέβαια, την ώρα που για την περίπτωση του Μπάμπα όλα δείχνουν ότι χρειάζεται χρόνος για να παρθεί απόφαση από πλευράς Τσέλσι και ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πάρει ρίσκο και να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.