Το στοίχημα για Νάρεϊ, Κοτάρσκι και Ντόουγκλας

Κώστας Πετρωτός13 Ιουλίου 2023

Οι καλοί παίκτες προσελκύουν το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων. Το ίδιο συμβαίνει στις περιπτώσεις του Κάλεντ Νάρεϊ, του Ντομινίκ Κοτάρσκι και του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Για όλους έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον, είτε επίσημα, είτε με την μορφή διερευνητικής κρούσης. Προφανώς, οι ίδιοι παίκτες δεν μπορεί να μην λαμβάνουν τα σχετικά μηνύματα. Ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητα (και εκείνος που έχει καλό ατζέντη ξεχωρίζει από τον τρόπο που διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις). 

Ο Γερμανοτογκολέζος ήταν πρώτος σε ασίστ στο Πρωτάθλημα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ από τους συμπαίκτες του και εκτιμά ότι-τουλάχιστον όπως το μεταφέρει ο ατζέντης του- ότι δικαιούται να ανέβει επίπεδο στις απολαβές του. Θεμιτό, το ίδιο και να εκδηλώνεται ενδιαφέρον για εκείνον, όμως, εκείνος πρέπει να αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται η απόδοσή του. Το ίδιο στοίχημα πρέπει να κερδίσει και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, γύρω από το όνομα του οποίου έχει στηθεί ένα έντονο σκηνικό μεταγραφολογίας. 

Ο Νεαρός Κροάτης τερματοφύλακας είναι ο βασικός κίπερ του ΠΑΟΚ και πρέπει να συνεχίσει στα παιχνίδια του απόλυτα συγκεντρωμένος , κλείνοντας τα αυτιά στις όποιες σειρήνες, για όσο μένει, μήνες ή χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει το πάτημα να λέει ότι πέρυσι που ανανέωσε είχε γίνει κουβέντα για προσπάθεια πώλησης μελλοντικά, αλλά δεν θα πρέπει να χάνει το μυαλό του επειδή το ενδιαφέρον από την Αραβία για εκείνον παραμένει ζεστός.

Και οι τρεις παίκτες είναι από τα βασικά χαρτιά της ομάδας του ΠΑΟΚ και από την δική τους προσήλωση στην ομάδα θα κριθούν πολλά για τον Δικέφαλο. Πάντως, μέχρι στιγμής και οι τρεις δείχνουν να σέβονται στο απόλυτο την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.