Το σκορ που... παίζει πιο πολύ στο ΠΑΟΚ - Άρης και ο τζίρος των 100.000 ευρώ

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παναγόπουλος, με τον στοιχηματικό αναλυτή να αναφέρεται στις τάσεις που υπάρχουν για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη και το σκορ που παίζει πιο πολύ.

Αρχικά ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ρόλο φαβορί με την ισοπαλία να έχει πτωτική πορεία, με τον τζίρο να είναι χαμηλός στις 10.000 ευρώ στην Ελλάδα, αλλά εκτιμάται ότι πριν το παιχνίδι θα φτάσει στις 100.000 ευρώ και τα περισσότερα χρήματα έχουν πονταριστεί στην ισοπαλία. Το παιχνίδι στοιχηματικά δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένο το σετ αποδόσεων και από σκορ αυτό που εμφανίζεται πιο συχνά είναι το 1-1, όπως και ο στοιχηματισμός στο goal / goal.

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ: «Η τάση στο διπλό ήταν συγκεκριμένη από πριν το παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη και να υπάρχει ποντάρισμα στο επόμενο γκολ της ΑΕΚ στο 2-1, αλλά όχι κάποιο ιδιαίτερο ποσό».

Για τις εκθέσεις της sport radar και το Μουντιάλ: «Οι εκθέσεις όπως έρχονται είναι πλήρεις, από ότι παλαιότερα με την ίδια την εταιρεία να γίνεται πιο έμπειρη και ανθρώπους να παρακολουθούν διά ζώσης τις αναμετρήσεις της Superleague 1. Το Μουντιάλ έφερε χρήματα, με μία διοργάνωση που γίνεται κάθε 4 χρόνια με πολλούς να δικαιώνονται στο σκεπτικό της κατάκτησης του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.