To σκέφτεται για Τούμπα ο Μαρινάκης

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2020

Ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και τα σενάρια σχετικά με την παρουσία ή μη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα συνεχίζονται.

Επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει γνωστοποιήσει αν ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» σκοπεύει να συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή ωστόσο, σημερινό (22/2) δημοσίευμα από την Αθήνα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τη σχετική πληροφορία μεταδίδει, συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportime.gr, η οποία αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Σημειώνεται, πάντως, πως βάσει όσων δήλωσε στο Metropolis 95,5 ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε περίπτωση που πράγματι μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι δεν έχει δικαίωμα εισόδου στα αποδυτήρια, λόγω του περιοριστικού όρου απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που υπάρχει εις βάρος του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.