Το σημαντικό ερώτημα που προκύπτει μετά την κατάθεση Σιαμπάνη

Χάρης Δημαράς15 Δεκεμβρίου 2020

Ερωτήματα προκύπτουν μετά την κατάθεση του Μάριου Σιαμπάνη χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (για πάνω από 4 ώρες!) μετά και την εισαγγελική παραγγελία από τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά περί απόπειρας δωροδοκίας στον παίκτη του Άρη.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι πώς γνώριζε ο κ. Καραπαπάς όχι μόνο το εν λόγω γεγονός, αλλά και την ταυτότητα που προσώπου που φέρεται να συνόδευσε τον πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτό το ραντεβού. Σύμφωνα με την καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος αυτός είναι «σκληρός ποινικός». Ο Σιαμπάνης, όμως, όπως προκύπτει, δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει το πρόσωπο αυτό, διότι είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Πώς λοιπόν ο Καραπαπάς γνώριζε για την παρουσία σκληρού ποινικού, όπως τον αποκάλεσε, τον οποίο όμως δεν γνώριζε ο Σιαμπάνης; 

Είναι ένα από τα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντηθούν, όπως φυσικά και άλλα πολλά, μέσα από τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε. Σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην Αθήνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση το πρωί της Τρίτης με ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει στημένη την υπόθεση και διατρανώνει την επιθυμία της να φτάσει μέχρι τέλους. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.