Το σήκωσαν και πάλι οι γυναίκες του ΠΑΟΚ μαζί με Βιειρίνια

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Μαΐου 2022

Το 17ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στη Νέα Μεσημβρία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Women's Football League.

Στο ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να ανοίγει το σκορ στο 32' ύστερα από εύστοχο σουτ της Μαρίας Μήτκου. 

Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0. 

Στην επανάληψη, o ΠΑΟΚ απείλησε με την Esse Akida στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ στο 70' ο Εργοτέλης απείλησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να σταματάει στο δοκάρι.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Μήτκου στο 90ο λεπτό. 

Στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, παρευρέθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής του ιατρικού τιμ κ. Διονύσιος Νικηφόρος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Αντώνης Καρούσης.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην αναμέτρηση ήταν ο Υπεύθυνος του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, ο υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Β΄, Δημήτρης Σαραϊδάρης, καθώς και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.