To σεντερφορίσιο γκολ του Κάρολ

Γιώργος Ζαΐρης31 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο σε ένα ματς που θα μπορούσε εύκολα να στραβώσει πολύ απλά διότι ο Δικέφαλος δεν είχε φροντίσει να «χτίσει» πάνω στο πολύ γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο πρώτο μέρος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ

Ηρθε το νέο λάθος του Τέιλορ (είχε κάνει τουλάχιστον δυο στο ματς με τον ΝΠΣ) για να γίνει νωρίς το 1-1 και αν εξαιρέσουμε τη φάση με το σουτ του Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου έκανε αυτό που όλοι βλέπαμε πως έπρεπε να συμβεί. Τράβηξε τον Μπίσεσβαρ από το αριστερό άκρο πίσω από τον φορ και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει ρυθμό. 

Το «προσπάθησε» έχει να κάνει με τις πολλές διακοπές αφού στο πρώτο τέταρτο ζήτημα να παίχθηκε πέντε λεπτά ποδόσφαιρο. Το γκολ του Καντουρί καλώς δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ο ΠΑΟΚ έδειχνε εγκλωβισμένος και ήρθε το σεντερφορίσιο γκολ του Σφιντέρσκι για λυτρώσει τον Δικέφαλο.

 Κομβικό το χρονικό σημείο που ήρθε ενώ ακολούθησε και αυτό του Μιχαηλίδη για έρθει τελικά μια πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟΚ που σαφώς δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση.

 Αλλά προερχόμενος ο ΠΑΟΚ από την ισοπαλία σοκ με τον ΝΠΣ και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτό που ενδιέφερε όλους όσους βρέθηκαν στην Τούμπα ήταν η νίκη και τίποτε άλλο. Σαφώς και υπάρχουν «θέματα», σαφώς και υπάρχουν αδύναμοι κρίκοι αλλά αυτή τη στιγμή αυτά δεν μπορούν να λυθούν παρά με αλχημείες εκ των έσω. Απομένουν δυο ματς για να πάμε στη νέα διακοπή του Πρωταθλήματος. 

Το πρώτο την Πέμπτη όπου ο ΠΑΟΚ με νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη αγκαλιάζει την πρόκριση και κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρωτιά. Και αμέσως μετά το ματς στη Λεωφόρο. Θετικό το ότι ο Κούρτιτς πήρε χρόνο συμμετοχής, ο Ελ Καντουρί το ίδιο ενώ πήραν ανάσες έστω και για λίγο οι Σβαμπ, Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.