Το σενάριο για Ρενάν Ριμπέιρο και η στάση του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός11 Ιανουαρίου 2021

Ένα όνομα τερματοφύλακα ήρθε χθες ως μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον ύψους 1.93μ. Βραζιλιάνο, Ρενάν Ριμπέιρο που ανήκει στην Σπόρτινγκ και έχει χάσει εδώ καιρό την θέση του στην βασική ενδεκάδα. Ο 30χρονος γκολκίπερ παρουσιάστηκε ως στόχος του Δικεφάλου και μάλιστα ορισμένοι μίλησαν και για προχωρημένες επαφές με τον σύλλογο της Λισαβόνας, ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ βάζουν φρένο στο συγκεκριμένο σενάριο.

Στην Τούμπα την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν τρία συμβόλαια τερματοφυλάκων πρώτης γραμμής. Ο Πασχαλάκης που είναι και από τους πλέον υψηλά αμειβόμενους καθώς και οι Ζίβκοβιτς, Ρέι που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για άλλον γκολκίπερ. Ίσως γίνει κάτι αν… αποσυμφορηθεί η θέση 1.

Υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που είναι αρνητικό στο να υποστηριχθεί το συγκεκριμένο σενάριο. Η Σπόρτινγκ είναι θετική να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να βρει ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει τώρα και του αποφέρει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως. Ενα τέτοιο ποσό είναι εκτός λογικής ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πορτογαλία, για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα ακούστηκαν ως ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και τα ονόματα των ΑΕΚ και Μπεσίκτας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.