Το σχόλιο των Τριανταφυλλίδη - Μαρκόπουλου για τη... μεταγραφή Τσαπανίδου

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Για την απόφαση της Πόπης Τσαπανίδου να αφήσει το τηλεοπτικό τοπίο και να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν οι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Δημήτρης Μαρκόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Τριανταφυλλίδης: «Επέλεξα να φύγω από την ΕΡΤ3 γιατί βιώναμε συνθήκες πολέμου. Είχε πέσει μαύρο στην ΕΡΤ και βρεθήκαμε απολυμένοι άνεργοι για δύο χρόνια. Δεν ήταν επιλογή αλλά υποχρέωση. Οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα. Η Τσαπανίδου πάλεψε και κατάφερε τα πάντα μόνη της. Είναι εξαίρετη δημοσιογράφος. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια επιτυχημένη πορεία και από αυτό το πόστο. Οι επιλογές κρίνονται καθημερινά. Είναι μαχήτρια και θα δώσει τον τόνο της διεύρυνσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Με ευκρίνεια και καθαρότητα θα μεταφέρει το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεχόμαστε διαστρεβλώσεις από απέναντι».

Μαρκόπουλος: «Δεν ήξερα ότι η Τσαπανίδου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Ή το έκρυβε ή δεν ήταν. Για παράδειγμα ο Τριανταφυλλίδης, ο Βαρεμένος, η Καββαδία ήταν δηλωμένοι ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν δημοσιογράφοι, όπως και εγώ. Ήμουν υπέρ της στρατευμένης πολιτικής δημοσιογραφίας. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Αισθάνομαι ότι κινήθηκε επαγγελματικά. Αν είχε πολιτική άποψη και έκφραση θα έλεγα ότι έκανε μεταγραφή για τα πιστεύω της αλλά περισσότερο η κίνηση αυτή μου μοιάζει σαν επαγγελματικό βήμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.