Το σχέδιο του Πάμπλο Γκαρσία για το καυτό δεκαήμερο!

Metrosport Team17 Απριλίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Μία και σήμερα για να μπει ο ΠΑΟΚ στην πιο «καυτή» περίοδο της σεζόν, αυτή που τα αποτελέσματα που θα κάνει θα κρίνουν στον πλέον καθοριστικό βαθμό το αν βγει Ευρώπη και κρατήσει ζωντανή την ελπίδα να πάρει μία κούπα, αυτή του Κυπέλλου. Διαδοχικά αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» και στην συνέχεια Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (στην ρεβάνς του Κυπέλλου) εντός και αυτό έχει φέρει μπόλικη δουλειά εδώ και μέρες για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του, αφού οι αγωνιστικές απαιτήσεις είναι τεράστιες και απαιτείται ένα καλό σχεδιασμένο πλάνο διαχείρισης του ρόστερ για να ανταπεξέλθει η ομάδα με επιτυχία. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει διαδοχικές συσκέψεις τις τελευταίες μέρες με όλο το τιμ του, το δεξί του χέρι Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τους βοηθούς Χάρη Κομσή, Γιάννη Θωμαΐδη και Γιάννη Αμπατζίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον γυμναστή, Δημήτρη Δανιηλίδη, που έχοντας όλα τα στοιχεία και από το τμήμα των αναλυτών και τον εργοφυσιολόγο της ομάδας, τον Γιώργο Ζιώγα, μελετούν πώς πρέπει να μοιράσουν τον χρόνο μεταξύ των παικτών και με βάση τις ανάγκες των αγώνων. Φυσικά, συμμετέχει στις διεργασίες και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Καρυπίδης, κυρίως στο να συμμετέχει στις συζητήσεις για την ψυχ9ολογική προετοιμασία των παικτών.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Γκαρσία και το τιμ του θα στηριθχθούν σε ένα σύνολο 21 παικτών, από τους οποίους υπάρχει ένας πυρήνας βασικών και κάποιων που έχουν παρει χρόνο συμμετοχής και μπορούν να δώσουν λύσεις.

Ανά θέσεις, έχουμε ως εξής:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς

Κεντρικοί αμυντικοί: Ινγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα και Μιχαηλίδης

Ακραίοι μπακ: Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Μπάμπα και Λύρατζης

Κεντρικοί μέσοι: Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο και Τσιγγάρας

Μεσεπιθετικοί: Τζόλης, Αντρίγια, Ουάρντα, Μουργκ και Λάμπρου

Φορ: Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ

Μέσα από αυτό το γκρουπ θα προκύψει ένα ροτέισιον, όποτε και όσο χρειάζεται για να να εμφανιστεί η ομάδα ανταγωνιστική και με ενέργεια σε όλα τα ματς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.