Το Ρουμάνικο μπουλούκι δεν διεκδίκησε τίποτε!

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Η αλήθεια που είπε χθες στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράσβαν Λουτσέσκου είναι μία: «η ομάδα ήταν ανέτοιμη να παραταχθεί σε αυτά τα δυο παιχνίδια»! Είναι μια αλήθεια που μας την έκρυβαν ή με τρόπο άκομψο λες και δεν θα αποκαλύπτονταν σε κάποιο χρονικό σημείο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

 Όμως αυτή η αλήθεια ήταν μισή, διότι ο Λουτσέσκου είπε ότι η ομάδα ήταν ανέτοιμη λόγω των πολλών αλλαγών των νεοαποκτηθέντων και νέων σε ηλικία παικτών, των τραυματισμών και των καθυστερημένων αφίξεων. Το τελευταίο είναι ευθεία βολή προς τον Μπότο και ίσως προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, διότι αυτοί μπορεί να χαρακτηριστούν ως οι άμεσοι υπεύθυνοι για τον Νάρεϊ και το πότε ήρθε. 

Αυτό δεν είναι που εξετάζουμε σήμερα. Πρέπει να δούμε και την άλλη μισή αλήθεια. Αυτή που πλανάται στον αέρα της Τούμπας και φανερώνεται άκομψα και πολλές φορές οδυνηρά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας. Ο Λουτσέσκου μοιάζει με θιασώτη που δεν μπορεί να ελέγξει το μπουλούκι του. Που έχει συμπάθειες και αντιπάθειες που τον κάνουν να επιλέγει πρωταγωνιστές που θα έπρεπε να είναι κομπάρσοι ή να μην περνούν καν την πόρτα των αποδυτηρίων.

Ο Λουτσέσκου έχει εμμονές. Μας είπε ότι οι παίκτες ήρθαν αργά. Τον Νάρεϊ για παράδειγμα τον είχε για ελάχιστες προπονήσεις. Αντί να τον χρησιμοποιήσει στη φυσική του θέση προσπάθησε να τον μεταμορφώσει σε φορ. Έτσι έδειξε ότι δεν εκτιμά ιδιαίτερα τον Κούτσια ενώ η δοκιμή του στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία! Και έχασε έναν καλό πλάγιο αλλά και όταν έβαλε έναν πραγματικό φορ όπως ο Κούτσιας ήταν ήδη αργά. Επίσης υποτίθεται ότι είσαι υπεύθυνος για την πειθαρχία τόσο εντός γηπέδου όσο και στα αποδυτήρια.

 Αποδείχθηκες τουλάχιστον ανεπαρκής. Για πολλοστή φορά τα δυο νευρικά σου χαφ σε προδίδουν. Παίρνουν κάρτες στο 12ο λεπτό ο Κούρτιτς και ο Αογκούστο ακολουθεί ένα σενάριο που στο στοίχημα θα πρέπει να δίνει μηδενική απόδοση. Πρώτη κάρτα για διαμαρτυρία και δεύτερη για άτσαλο μαρκάρισμα. Γιατί δεν κάνατε αλλαγές κύριε Λουτσέσκου; Τι άλλο περιμένατε να δείτε από τον περιπατητή στο δεύτερο ημίχρονο Κούρτιτς και τον μονίμως νευριασμένο Αογκούστο;

Ο τελευταίος όχι απλώς δεν πρέπει να του ανανεωθεί το συμβόλαιο αλλά να πάει μια ώρα αρχύτερα από κει που ήρθε. Για τον Τσιγγάρα θα εφεύρουμε μια δικαιολογία γιατί δεν παίζει ενώ ο Σβαμπ είναι βολικός οπότε δεν τον βάζουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες κύριε προπονητά. Τεράστιο το λάθος και από τον Βιερίνια! Αυτός τουλάχιστον έχει την πείρα να μη λειτουργεί έτσι. 

Με μια κουβέντα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος , ο αντίπαλος προπονητής περιόρισε τον χώρο που «παιζόταν ποδόσφαιρο» στα 40 μέτρα, είχε ταχύτητα μπρος και πίσω και ο ΠΑΟΚ απλώς κυκλοφορούσε τη μπάλα. Χωρίς προπονητή χθες, ίσως ο ΠΑΟΚ να τα πήγαινε καλύτερα. Με αυτό δε λέμε ότι ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Επιβάλλεται να μείνει και να χτίσει τούβλο-τούβλο τη νέα ομάδα όπως υποσχέθηκε. Όμως για να το κάνει αυτό θέλει σίγουρα 2-3 ποιοτικούς παίκτες, να κόψει τις εμμονές και να απομακρύνει ή να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς που κάνουν μια επαγγελματική ομάδα αξίας 50.000.000€ να μοιάζει με περιοδεύων θίασο!

Υ.Γ. Που είναι η ταχύτητα που θα είχε φέτος ο ΠΑΟΚ;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.