Το ρεκόρ του Μπενζεμά και το σερί του Σαλάχ στο Champions League

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2020

Το πρώτο «πιάτο» της 2ης αγωνιστικής του Champions League «σερβιρίστηκε» χθες και μέσα από αυτό προέκυψαν κάποιες αξιοσημείωτες επιδόσεις, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα...

*Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε σε 16 διαφορετικές σεζόν στο Champions League (12 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις με τη Λιόν), τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία του θεσμού!

*Ο Κασεμίρο είχε γκολ και ασίστ στο ίδιο ματς του Champions League για πρώτη φορά μετά από 54 αγώνες.

*Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε συμμετοχή, δημιουργώντας ή σκοράροντας, σε 10 γκολ των τελευταίων 10 αγώνων της Λίβερπουλ στους ομίλους του Champions League στο Άνφιλντ. Είχε εννιά γκολ και μία ασίστ.

*Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στα δύο πρώτα παιχνίδια της στους ομίλους του Champions League για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις σεζόν, κάτι που έγινε το 2017-18 και το 2019-20. Παράλληλα είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της στη φάση αυτή, μετρώντας 10 νίκες και τρεις ήττες.

*Η Αταλάντα σημείωσε έξι γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Champions League αυτής της σεζόν. Από τις ιταλικές ομάδες, μόνον η Γιουβέντους της σεζόν 1997-98 είχε περισσότερα (7).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.