Αρης-Καμαρά: Πώς το «ψήσιμο» έπιασε τόπο! Ερχεται ο Μαυριτανός φορ

Μάνος Χατζάκης12 Αυγούστου 2021

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε σύσσωμο τον οργανισμό του Αρη να ασχολείται μαζί του, προκειμένου να... πειστεί και να αφήσει την Αγγλία για χάρη της Ελλάδας. Ο Μαυριτανός είπε, τελικά, το «ναι», εξαιτίας δύο προσώπων και σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τα πρόσωπα αυτά είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Μπαντού Ντιαγέ. Ο πρώτος είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ενώ ο σενεγαλέζος χαφ τον... ενδιάμεσο. Καμαρά και Ντιαγέ γνωρίζονται λόγω του κοινού τους παρελθόντος στα γήπεδα της Αγγλίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ανήκουν και στο ίδιο γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών με το οποίο έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας η ΠΑΕ εδώ και λίγες εβδομάδες. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ απευθύνθηκαν στον Ντιαγέ, ζήτησαν τη γνώμη του (για τον ποιόν και τις δυνατότητες του Μαυριτανού) και τη... συνδρομή του, ώστε να τον ψήσει και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Καρυπίδης.

Το -προ ημερών- ταξίδι του στο Λονδίνο αποδείχθηκε επίσης καταλυτικό, όπως και τα ποσά τα οποία έριξε στο τραπέζι. Και από τη στιγμή που ο Καμαρά είδε ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να πληρώσει αδρά τη Φούλαμ, αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα είναι... σοβαρά. Μπορεί να χρειάστηκε χρόνος για την επίτευξη του ντιλ, αλλά η υπόθεση έκλεισε με αίσιο τρόπο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Στις διαπραγματεύσεις τέθηκε η τριετής και η τετραετής δέσμευση και οι “κιτρινόμαυροι” προτιμούσαν την πρώτη επιλογή. Η τελευταία ενημέρωση όμως ανέφερε ότι ο Καμαρά θα υπογράψει για 4 χρόνια και θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.