Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ αρχίζει από τους χαφ

Κώστας Πετρωτός06 Ιανουαρίου 2021

Λέγονται και γράφονται πολλά το τελευταίο 24ωρο για το τι φταίει στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι απ’ όποια πλευρά και να αναλύσει κανείς την κατάσταση στον Δικέφαλο, θα καταλήξει στην εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Και όταν φτάσει εκεί το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο φετινός ΠΑΟΚ πονάει στην μεσαία γραμμή. 

Κανείς από τους μέσους που αποχώρησαν δεν αναπληρώθηκε. Μαουρίσιο και Μίσιτς ήταν βασικές μονάδες στον περσινό ΠΑΟΚ, αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και στην θέση τους ήρθε μόνο ο Σβαμπ που όμως παρότι άρχισε καλά, η απόδοσή του έχει πέσει κατακόρυφα. Η αλήθεια είναι ότι είχε δοθεί μεγάλο βάρος στην επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον τραυματισμό, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν δικαιώνει τις προσδοκίες. Μένει μόνο ο άκρως ποιοτικός, αλλά με συχνά προβλήματα μικροτραυματισμών, Ομάρ Ελ Καντουρί για να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά και ένα νεαρό παιδί όπως ο Τσιγγάρας που στην παρούσα φάση έχει ανάγκη να συλλέγει εμπειρίες.

Από εκεί αρχίζει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι εμφανές για όσους έχουν εικόνα από την ομάδα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.