Το πρώτο βίντεο του Μπρους Γουίλις να μιλάει μετά τη διάγνωση της άνοιας

Metrosport Team20 Μαρτίου 2023

Ο Μπρους Γουίλις μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από άνοια αμφανίστηκε και μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά. Στο βίντεο ο ηθοποιός γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. 

Ο διάσημος ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Χθες η πρώην σύζυγος του Ντέμι Μουρ ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο από τον οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων του. Η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, καθώς και οι κόρες του Γουίλις, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα ήταν παρούσες στο πάρτι. 

Στο βίντεο, όλη η οικογένεια και κάποιοι φίλοι τραγούδησαν στον ηθοποιό το Happy Birthday, ενώ ο Γουίλις φαινόταν ευδιάθετος και μάλιστα τραγούδησε κι εκείνος για λίγο. Στο βίντεο τον βλέπουμε να συνομιλεί με τους καλεσμένους και να σβήνει τα κεριά από το γλυκό του.

Για την περίσταση δεν είχαν τούρτα αλλά την αγαπημένη του κολοκυθόπιτα την οποία έφτιαξε η σύζυγός του. Καθώς όλοι τραγουδούσαν, χαμογελούσε, μιλούσε και έκανε χειρονομίες. Κάποια στιγμή, φάνηκε να παραπατάει, χάνοντας για λίγο τα βήματά του.

Η Μουρ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές - όλοι τις νιώθουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.