Το πρώτο ημίωρο δείχνει τον δρόμο στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης22 Ιανουαρίου 2020

Το γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι στο 29ο λεπτό του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα ήταν το 16ο της ομάδας στο πρώτο ημίωρο των 19 αγώνων της στη Superleague 1.

Στο ίδιο διάστημα δέχτηκε μόνο δύο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα άλλα δύο ημίωρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Στο δεύτερο (31'-60') ο συντελεστής τερμάτων είναι 10-9 και στο τρίτο, μαζί με τις καθυστερήσεις, 15-7.

Το κεντρικό πρόσωπο αυτής της επίδοσης είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Το τέρμα που σημείωσε την Κυριακή επί του Αστέρα ο Πολωνός, ήταν το πέμπτο σε αυτό το διάστημα, από τα συνολικά 16 του ΠΑΟΚ.

Αυτό, σε μία ακόμη ανάγνωση του θέματος, σημαίνει ότι ο Πολωνός σημείωσε τα μισά τέρματα του στο Πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα.


Εκανε το 13/19 στα ματς με γκολ ημιώρου


Ο Δικέφαλος σκόραρε στο πρώτο ημίωρο των αγώνων με Παναιτωλικό εντός (27' Σφιντέρσκι), Πανιώνιο εντός (14' Άκπομ), Ατρόμητο εκτός (17' Άκπομ, 22' Μάτος), Άρη εντός (5' Μάτος), ΑΕΚ εκτός (16' Σφιντέρσκι), Λαμία εντός (2' Μίσιτς, 6' Λημνιός, 11' Σφιντέρσκι), Βόλο εκτός (29' Λημνιός), Λάρισα εντός (16' Σφιντέρσκι), Ολυμπιακό εκτός (29' Ίνγκασον), Παναιτωλικό εκτός (7' Πέλκας), Ατρόμητο εντός (13' Βιεϊρίνια), Άρη εκτός (10' Σφιντέρσκι) και προχθές με τον Αστέρα (29' Σφιντέρσκι).

Ο Πέλκας στο «γκρουπ» των «40άρηδων»


Ο Δημήτρης Πέλκας “έγραψε” το 2-0 επί του Αστέρα στο κυριακάτικο παιχνίδι και με αυτό το γκολ έφτασε τα 40 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με αυτό “έπιασε” στην 22η θέση της σχετικής λίστας τον Λέανδρο Συμεωνίδη και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

21 από αυτά τα 40 γκολ ήρθαν σε ματς Πρωταθλήματος για τον διεθνή μέσο που έφτασε στην 38η θέση της αντίστοιχης λίστας τον Βλάνταν Ίβιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.