Το πρώτο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΠΣ Μακεδονίας για προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Η ΕΠΣ Μακεδονίας παρουσίασε το πρώτο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για τους προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών και τους υπευθύνους των Ακαδημιών, μέσω της EPSM.TV και θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια παρουσιάζοντας θέματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα και όσους ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο και γενικά με τον Αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης άνοιξε την αυλαία και ανέφερε για το πρωτοποριακό εγχείρημα της Ένωσης: «Με την επανεκκίνηση του αθλητισμού και την έναρξη των προπονήσεων στις Ακαδημίας, η ΕΠΣ Μακεδονίας με αυτήν της την πρωτοβουλία, μέσω της EPSM.TV, επιθυμεί να συμβάλει στην περαιτέρω επιμόρφωση των προπονητών και στη βελτίωση της ποιότητας του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Είναι μία πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια και τέτοιες συνεργασίες τις έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας. Ξεκινούμε με τον Νίκο Φράγκο, ένα αξιόλογο επιστήμονα με πολύχρονη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και στις προθέσεις μας είναι να φιλοξενήσουμε και άλλους ειδικούς επιστήμονες, όπως ψυχολόγους, διατροφολόγους και άλλους. Ευχαριστούμε τον κ. Φράγκο που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και πιστεύουμε ότι τα θέματα που θα παρουσιάσει θα είναι πολύ ενδιαφέροντα».

Στην παρουσίαση του πρώτου διαδικτυακού επιμορφωτικού σεμιναρίου παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Ανδριόπουλος ο οποίος υποστήριξε: «Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της ΕΠΣ Μακεδονίας και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που βοηθούν σημαντικά τα μέλη μας και προσφέρουν αξιόλογες προσεγγίσεις, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Μέλημά μας είναι η σωστή επανεκκίνηση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Θα φροντίσουμε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή των μελών μας στην παρακολούθηση των σεμιναρίων και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ο Νίκος Φράγκος, είναι ένας αξιόλογος συνάδελφος που διακρίνεται για τις γνώσεις και το ήθος του. Υπήρξαμε συμπαίκτες και είμαι βέβαιος ότι αυτά που θα παρουσιάσει θα είναι πολύ χρήσιμα για τους προπονητές».

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και προπονητής ποδοσφαίρου, Νίκος Φράγκος στην έναρξη του πρώτου διδακτικού κύκλου ανέπτυξε το θέμα: «Επανεκκίνηση – επανένταξη των νεαρών αθλητών στην αθλητική δράση και οι επιπτώσεις του κορωνοϊου στην αθλητική κοινότητα» και τόνισε για την ευκαιρία που του δόθηκε: «Ευχαριστώ την ΕΠΣ Μακεδονίας για την τιμή που μου έκανε, προκειμένου να παρουσιάσω εργασίες και εμπειρίες αρκετών χρόνων. Θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ με τη σειρά μου στην περαιτέρω επιμόρφωση των προπονητών και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε το στόχο που έθεσε η Ένωσή μας. Το όμορφο ταξίδι γνώσης ξεκίνησε…»

Ο κ. Φράγκος απάντησε και σε ερωτήσεις που τέθηκαν από όσους παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο και μέσω του site της ΕΠΣ Μακεδονίας (www.epsm.gr). θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.