Το πρώτο all in ντέρμπι της χρονιάς στο «Καραϊσκάκης», οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης17 Οκτωβρίου 2022

Αυτή τη φορά ΝΑΙ δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης». Ουσιαστικά ούτε… ισοπαλίας αλλά τουλάχιστον με αυτή θα μπορούν να κρυφτούν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των δύο αντιπάλων, έστω και για λίγο, κάτω από το χαλί…  Η 8η αγωνιστική της Superleague έχει ντέρμπι και αμέτρητα στοιχήματα στη Stoiximan.

Υπάρχει και φαβορί βάσει των αποδόσεων με την επικράτηση του Ολυμπιακού να δίνει 1.70 και του ΠΑΟΚ 5.20 αλλά αυτή η απόσταση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Δύσκολα τα προγνωστικά, για εμάς έχει προβάδισμα η ισοπαλία του 3.65 αλλά θα προτιμήσουμε το… παιχνίδι με τα γκολ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κράτησε το μηδέν στην αναμέτρηση με την Καραμπάχ αλλά φέτος η άμυνα είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του και παρότι ο ΠΑΟΚ είναι… σφιχτός στο γκολ, έχει δείξει πως βρίσκει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα τουλάχιστον μια φορά. G/G δηλαδή στο 2.07.

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

Αξίζει να ασχοληθούμε και με τις πολλές match combo επιλογές που προσφέρει η Stoiximan με δική μας προτίμηση στο G/G και το over 2.50 γκολ στο 2.80 αλλά και σε αυτή του G/G και της ισοπαλίας στο 5.80. Από τα ειδικά στοιχήματα θα προτιμήσουμε την υπόδειξη πέναλτι στο 2.80 αλλά και στο over 0.5 στα δοκάρια στο 2.35.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.