Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1

Metrosport Team25 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Super League 1 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Η σεζόν θα αρχίσει  το διήμερο 20-21 Αυγούστου και θα διακοπεί στις 13 Νοεμβρίου με την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, μέχρι τις 21-22/12 (14η αγωνιστική) λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

 Πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχει ακόμα μια στα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League και συγκεκριμένα από 17-18/9 (5η αγωνιστική) μέχρι 1-2/10 (6η). 

Φέτος έχει προγραμματιστεί αγωνιστική και για το διήμερο 28-29/12 (15η) ενώ η πρώτη αγωνιστική του 2023 θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5/1 (16η). 

Η κανονική διάρκεια θα τελειώσει στις 12 Μαρτίου. Τα play off και play out αρχίζουν στις 18/3 και οι αγώνες κατάταξης ολοκληρώνονται στις 14/5.

Στην πρεμιέρα ο Άρης θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα κοντραριστούν την τρίτη αγωνιστική του πρωτάθλήματος στο Χαριλάου. 

Την 4η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, την 5η ο Άρης τον Ολυμπιακό ενώ την 6η ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Την 7η η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με τους «κιτρινόμαυρους» ενώ μια αγωνιστική μετά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Φάληρο. Την 9η ο Άρης θα δοκιμασθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού ενώ την επόμενη έχουμε θα διεξαχθεί το ντέρμπι των δικεφάλων. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (20-21 Αυγούστου):

Άρης - Λεβαδειακός

Ατρόμητος - ΟΦΗ

Βόλος - Αστέρας

Ολυμπιακός -ΠΑΣ

Παναθηναϊκός - Ιωνικός

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Λαμία - ΑΕΚ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.