Το προφίλ του γκολκίπερ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός20 Μαρτίου 2021

Εδώ και μέρες έχουμε γράψει ότι η εξεύρεση τερματοφύλακα είναι η Νο1 προτεραιότητα στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Αποκαλύψαμε, επίσης, ότι ο Δικέφαλος έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε τερματοφύλακες που προέρχονται από την Λα Λίγκα. 

Υπάρχει, όμως, κάτι νέο που δείχνει απόλυτα τις σκέψεις που επικρατούν στα γραφεία της Τούμπας. Με δεδομένο ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει την σίγουρη λύση κάτω από την εστία, στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία εξαίρεση στον κανόνα των παικτών σε ηλικία μέχρι τα 27-28 που θα έχουν μεταπωλητική αξία. 

Ψάχνουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες (31-33) εκτιμώντας ότι σ' αυτές τις ηλικίες ένας γκολκίπερ φτάνει στο μάξιμουμ της απόδοσής του. Αυτό που ενδιαφέρει, πρωτίστως, είναι να βρεθεί ο γκολκίπερ που θα προσφέρει ηρεμία σε όλη την άμυνα και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στηρίγματα της νέας ομάδας στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή. Ήδη, μάλιστα, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει οι πρώτες προστάσεις για τερματοφύλακες που λήγουν τα συμβόλαιά τους ή μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.