Το προχωρημένο ενδιαφέρον του Άρη για τον Βίντρα και η...πρόσκληση για Θεσσαλονίκη

Γιώργος Στράντζαλης16 Νοεμβρίου 2022

Στο χθεσινό ρεπορτάζ του metrosport.gr αναφερθήκαμε στην ενδιαφέρουσα περίπτωση του Ματσέι Βίντρα για την ενίσχυση της επίθεσης του Άρη.  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι δεν ερευνούν απλά την περίπτωση του αλλά βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Τσέχου ποδοσφαιριστή στον οποίον μάλιστα έχουν προτείνει να έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ιδιαιτερότητα στην υπόθεση του Βίντρα είναι ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πέρυσι τον Απρίλιο και είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης δεν προχώρησε περισσότερο την έρευνα του για τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει. Η αποκατάσταση του Τσέχου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γεγονός που προκύπτει από τα αποτελέσματα του τελευταίου ελέγχου της κατάστασης του από τον γιατρό ο οποίος τον χειρουργήσει. Τα κοινοποίησε ο ίδιος ο Βίντρα χθες με ανάρτηση του στο twitter... «καταπληκτικά νέα. Μετά την επίσκεψή μου στον χειρουργό Άντι Ουίλιαμς είμαι ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή μου στο γήπεδο», σημειώνοντας ότι ο γιατρός του είναι ενθουσιασμένος από την κατάσταση του γονάτου. 

Έτσι ο Άρης του απηύθυνε την πρόταση να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να δουλέψει ξανά σε επαγγελματικές συνθήκες δοκιμάζοντας το γόνατο του κι εφόσον ανταποκριθεί και βρεθεί η κατάλληλη "φόρμουλα" να γίνει το deal. Προς αυτήν την κατεύθυνση, καταλυτικό ρόλο διαδραματίζει ο Γιακούμπ Μπράμπετς καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Τσεχίας, ενώ έχουν και τον ίδιο ατζέντη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη επικοινωνήσει για την προοπτική να γίνουν συμπαίκτες και στον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.