Το «ΠΡΕΠΕΙ» να βάλει stop στον κατήφορο και να τον οδηγήσει στη νίκη!

Γιώργος Ζαΐρης12 Δεκεμβρίου 2021

«Δεν χρειάζονται τα λόγια. Τελεία!». Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Λίνλολν φρόντισε να στείλει το μήνυμα. 

Αυτό πλέον είναι πιο ηχηρό αν απλά δει κανείς τον βαθμολογικό πίνακα. Ο Δικέφαλος με έναν αγώνα λιγότερο, τον σημερινό απέναντι στην Λαμία (17:15 Metropolis 95,5) βρίσκεται στην 5η θέση. Τον προσπέρασε και ο Παναθηναϊκός, ενώ πλέον η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ είναι στους -8! 

Ετσι είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα έχει αρχικά ως στόχο να σταματήσει τον αγωνιστικό κατήφορο και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Καλείται σήμερα να το πράξει στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. 

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει και δεν πρέπει να επικαλεστεί δικαιολογίες αν και τα προβλήματα είναι πολλά. Αλλωστε για πρώτη φορά ο Λουτσέσκου πήρε 19 και όχι 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. 

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει σήμερα να φύγει νικητής από το γήπεδο, να ανασυνταχθεί, αφού ακολουθεί την Τετάρτη και η εμβόλιμη αγωνιστική όπου θα τον βρει στην έδρα του εξαιρετικού ΠΑΣ στην έναρξη του δευτέρου γύρου. 

Ο Λουτσέσκου σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Λίνκολν, θα κάνει αλλαγές. Ο Πασχαλάκης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από την εστία, όμως στο κέντρο της άμυνας σαφές προβάδισμα έχει ο Ινγκασον με τον Μιχαηλίδη, αμφότεροι ξεκούραστοι. Ο Λύρατζης θα είναι στα δεξιά και ο Σίντκλεϊ στα αριστερά. Στο κέντρο ο Κούρτιτς θα έχει δίπλα του όπως όλα δείχνουν τον Αουγκούστο ενώ μπροστά τους θα είναι ο Μπίσεσβαρ. Στα άκρα της επίθεσης και πάλι οι Μουργκ, Αντρίγια με τον Σφιντέρσκι να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Ακπομ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.