Τζοβίνκο: To πολυτελές σπίτι του στο Τορόντο και τα 100 ζευγάρια παπούτσια!

Metrosport Team05 Αυγούστου 2021

Ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο  βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με το θέμα πάντως να έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες.

Ο Ιταλός σταρ αγωνιζόταν παλαιότερα στο MLS και σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την οικογένειά του, παρουσίασε τον χώρο διαμονής του στην Αμερική αλλά και την συλλογή του με τα παπούτσια τα οποία είναι περίπου 100 ζευγάρια!

Αρχικά μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τη συζυγό του:

 «Ήμουν 19 ετών και δούλευα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πατρίδα του. Με είδε σε ένα διάλειμμα και έστειλε έναν φίλο του να ζητήσει τον αριθμό μου. Είπα όχι γιατί έπρεπε να ρωτήσει το ο ίδιος! Τελικά, το έκανε και πήγαμε σε πραγματικό ραντεβού. Ταξίδευα πέρα ​​δώθε,  μέχρι που δεν είχε νόημα πια και μετακομίσαμε μαζί.»

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του ο Σεμπάστιαν:

«Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα εστιατόρια και υπάρχουν μερικά καλά [τα έχουμε δοκιμάσει], όπως το Sotto Sotto και το Capocaccia. Αλλά στη γυναίκα μου αρέσει να μένει σπίτι.
Sharj: Λέγαμε ότι χρειαζόμασταν τουλάχιστον ένα ραντεβού τη βδομάδα, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, ειδικά όταν προπονείται. Και ακόμη και όταν φτάσουμε να βγούμε έξω, θέλω να γυρίσω σπίτι με τα παιδιά».

Για τα παιδιά τους:

«Ο Jacopo (ο γιός του Τζοβίνκο) δεν σταματά να κινείται! Όπως ακριβώς και ο μπαμπάς του. Παίζει ποδόσφαιρο παντού, στο σπίτι, στο πάρκο, στο σχολείο. Η Άλμα είναι λίγο πιο γλυκιά και χαριτωμένη, κάτι που μοιάζει επίσης πολύ με τον Σεμπαστιάν.»

Για τη συλλογή με τα ζευγάρια παπούτσια: 

«Εχω περίπου 100 εδώ και πιθανώς τον ίδιο αριθμό στο σπίτι μας στην Ιταλία. Ίσως περισσότερο, γιατί έχω περισσότερο χώρο για τα παπούτσια εκεί...»

Δείτε τις φωτογραφίες:






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.