Το ποδόσφαιρο ενώνει!

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Στη χώρα που διέδωσε σε όλο τον πλανήτη γη τον αθλητισμό, όπως και τις επιστήμες, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, είναι αδιανόητο να θρηνούμε την απώλεια ανθρώπινων ζωών, με αφορμή ή πρόσχημα ένα άθλημα και μια ομάδα.

Στη χώρα που αρχίζει πάντα με τη σημαία της την παρέλαση στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που αποτελούν ένα συγκλονιστικό γεγονός παγκόσμιας αδελφοσύνης, είναι εκτός κάθε λογικής να σπέρνει ο αθλητισμός διχασμό, μίσος και θάνατο.

Μ' αυτές τις σκέψεις και με βαθιά οδύνη για τη στυγνή δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι συντελεστές του Ομίλου Metromedia συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού, μοιράστηκαν φανέλες κάθε απόχρωσης και σήματος, έγιναν ένα και φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας το 19 ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένοι φιλάθλου του Άρη.

Το μήνυμα που θέλουν να εκπέμψουν είναι το αυτονόητο. Αυτό που εκφράζει κάθε νοήμονα Έλληνα πολίτη και κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο: “Το ποδόσφαιρο ενώνει. Όχι στο μίσος. Όχι στον διχασμό”. Κι όπως διακήρυξαν σε όλους τους τόνους η Metrosport, το Metropolis 95.5 και το metrosport.gr, “Ως εδώ. Όχι άλλο αίμα”.

Δεν ήταν μία πανηγυρική εκδήλωση. Δεν ήταν μια αφορμή για να χαρούμε και να διασκεδάσουμε. Ικανοποιηθήκαμε, όμως, γιατί δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να υπηρετήσουμε έναν ιερό σκοπό και να πούμε δυο κουβέντες μεταξύ μας.

Και, βέβαια, επειδή το περιβάλλον προδιέθετε για λίγη δράση, τα αγόρια της παρέας δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο και να σουτάρουν προς την εστία του Κωστή Ραπτόπουλου που θυμήθηκε τα νιάτα του σαν τερματοφύλακας.



Και τα παρασκήνια της φωτογράφισης










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.