Το πνεύμα του νικητή και το παράδειγμα του Κούτσια

Γιώργος Καστάνης06 Μαρτίου 2021

Ξεκάθαρη απαίτηση του κόσμου του ΠΑΟΚ, προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στους αγώνες που ακολουθούν. Σεβασμός στη φανέλα και πνεύμα νικητή. Αυτό έδειξε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία ο Γιώργος Κούτσιας που μπήκε ως αλλαγή.

Σε μια φάση του προχθεσινού αγώνα και ενώ η μπάλα είχε βγει άουτ (και ενώ ήδη είχε διαμορφωθεί το 1-1) ο νεαρός άσος έτρεξε, πήρε τη μπάλα την έστησε στη γραμμή της μικρής περιοχής του Θεοδωρόπουλου για να μη χαθεί χρόνος. Τι κι αν η πρόκριση είχε κριθεί, η ουσία είναι πως ο νεαρός ήθελε η ομάδα του να διεκδικήσει την νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα έως το τέλος.

Ο Κούτσιας, αυτός ο 17χρονος που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, έδειξε τον δρόμο για τους πιο έμπειρους. Και το παράδοξο είναι πως ένας νεαρός έκανε αυτό που θα περίμενε να κάνουν οι έμπειροι και μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες της ομάδας. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, λέμε πως είναι αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Λεπτομέρειες που δείχνουν την νοοτροπία και τον χαρακτήρα των παικτών, που έχουν στόχους, φιλοδοξίες και θέλουν να πετύχουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.