Το πλασέ που έψαχνε

Μάνος Χατζάκης05 Φεβρουαρίου 2021

Η θέση του τερματοφύλακα έχει χαρακτηριστεί ως “μοναχική”, αλλά και η αντίστοιχη του επιθετικού δεν πάει πίσω. Βάζει γκολ ο σέντερ φορ, συνολική η προσπάθεια. Το χάνει, δέχεται πυρά χωρίς έλεος. Ο φετινός Αρης παίρνει γκολ από τους μέσους και τους πλάγιους χαφ, αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πληρώνονται, για να σκοράρουν.

Η αφλογιστία του Λόπεθ, τον έφερε στην πατρίδα του και την Καρταχένα, ενώ ο Μάνος πέρασε -επίσης- ψυχολογικά φορτισμένες ημέρες, “εισπράττοντας” γκρίνια για τα δύο όλα κι όλα τέρματα, έως η ομάδα να μεταβεί στην Τρίπολη.

Ο Μήτρογλου ήρθε, για να δώσει λύση, αλλά προς το παρόν είναι stand by έως ότου βρει τα πατήματά του. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο Αρης θα αναζητά τα τελειώματα του Μάνου, ο οποίος επιφορτίζεται με το γκολ.

Το κλίμα της Τρίπολης φαίνεται πως του έδωσε... έμπνευση. Γκολ στο ματς Πρωταθλήματος, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε με νίκη, γκολ και στο Κύπελλο, το οποίο συνοδεύτηκε με εξασφάλιση πρόκρισης.

Οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται τα πλασέ του Έλληνα φορ και τα σεντερφορίσια γκολ του. Και ο λόγος είναι ότι εξακολουθούν να τον πιστεύουν, ξέροντας ότι το γκολ -κανονικά- είναι συνολική δουλειά και όχι ατομική. Ο Μάνος έχασε εύκολα -θεωρητικά- γκολ, ωστόσο η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να “χάνει” μονάδες, εξαιτίας ψυχολογικής πίεσης.

Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον προαναφερθέντα επιθετικό, αλλά κάθε ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

Ο Αρης χρειάζεται (και) τέτοια γκολ, χρειάζεται συνεργασίες (που υπάρχουν) και μερική αποφόρτιση, διότι ο Θεός του Πολέμου βρίσκεται εντός και των δύο στόχων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.