Το πλάνο Μπόλονι για Τούμπα και η αγωνία για Διούδη

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρώτη του ήττα την εφετινή χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα βρει μπροστά του έναν παλιό γνώριμο που ακούει στο όνομα, Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αλλάξει προς το καλύτερο τον Παναθηνηναϊκό ο οποίος έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα αναφορικά με την προετοιμασία του αγώνα με τον Δικέφαλο, καθώς οι Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. 

Ο γκολκίπερ των «Πράσινων», αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση το οποίο πολλές φορές παρουσιάζει επιδείνωση. Πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο διεθνής πορτιέρο αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις αλλά αγωνίστηκε κανονικά κάτι το οποίο βάζει ερωτηματικό δίπλα από το όνομα του για την αρχική ενδεκάδα, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Επίσης κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στη μέση και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο (Παρασκευή 18/12).

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα αλλάξει τίποτα σε ότι να κάνει με τον σχηματισμό του 4-3-3 που παρατάσσει την ομάδα του το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.