Το πιστεύει και το… θέλει πολύ

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Κατά τα ισπανικά media, οι μισές ομάδες της La Liga έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Ροδρίγκο Ρικέλμε με συνέπεια τη δραστική μείωση των πιθανοτήτων του Αρη για την απόκτησή του αλλά οι «κίτρινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Δεν είναι μόνο η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Μιραντές όπου αναδείχθηκε κορυφαίος πασέρ στη Segunda Division αλλά στην πιο ποιοτική (κατά του Ισπανούς) U21 στη σύγχρονη ιστορία της Ισπανίας ο 21χρονος μέσος χαρακτηρίζεται πολυτιμότερος παίκτης. Μετά το show που έδωσε στον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία, ακολούθησε ένα ακόμη με τη Μάλτα και φυσικά οι εμφανίσεις του αύξησαν τους μνηστήρες ή καλύτερα, τον αριθμό των ομάδων που θέλουν να τον αποκτήσουν υπό τη μορφή δανεισμού εφόσον ασφαλώς δεν ενταχθεί στο πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

 Ωστόσο, Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος, αν και αναγνωρίζουν ότι ψαλιδίστηκαν οι πιθανότητες του Αρη, επιμένουν για τον Ροδρίγκο Ρικέλμε εκτιμώντας ότι είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.