«Το πιστεύει η Ριέκα, αλλά ξέρει πως φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κροάτης δημοσιογράφος, Ντάνιελ Βούκοσιτς, και μίλησε για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Κροατία, το κλίμα που υπάρχει γύρω από την κροατική ομάδα και την αδυναμία του Δικεφάλου που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ριέκα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες στο δεύτερο ματς: «Ο Ντρμιτς είναι η πιθανότερη και η μεγαλύτερη επιστροφή, ο Βούκσιτς δεν είναι 100% έτοιμος για να παίξει 90 λεπτά, πιθανότατα θα παίξει ως αλλαγή».

Για το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα: «Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα, έχει κάνει σημαντικά βήματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η Ριέκα παίζει με ένα πιο δυνατό αντίπαλο, πιο ισχυρό οικονομικά, μπορεί η Ριέκα να τα καταφέρει και το πιστεύει. Αν δεν τα καταφέρει και αποκλειστεί, θα δώσει το χέρι στον ΠΑΟΚ και όλα καλά. Οι οπαδοί θα γεμίσουν το γήπεδο, το οποίο είναι κοντά στη θάλασσα και έχει καλή ακουστική».

Για το τι συζητάνε στην Κροατία για τον ΠΑΟΚ: «Λένε πως ο ΠΑΟΚ στηρίζεται πολύ στην έδρα του και όλοι συζητάνε για την ατμόσφαιρα που έζησαν οι παίκτες της Ριέκα στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, σίγουρα ξέρουμε πως η Ριέκα ήταν τυχερή στο πρώτο ματς, δεν έχει ψευδαισθήσεις πως είναι το φαβορί. Η αδυναμία του ΠΑΟΚ είναι η αργή του άμυνα και αυτό θα θελήσει να εκμεταλλευτεί η Ριέκα. Θέλω να κερδίσει η Ριέκα με ένα γκολ διαφορά. Εχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό στην Ελλάδα, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως είστε αυτοί (σ.σ. Ελληνες) που έδωσαν τα πάντα στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.