Το πιο συναρπαστικό, σε επίπεδο ομάδων κορυφής, πρωτάθλημα στην Super League

Δημήτρης Κανελλάκης10 Ιανουαρίου 2023

 Μετά την ήττα του ΠΑΟ από την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά. Αρχίζει να αποκτά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που υπήρξε εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Super League σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη της κορυφής, με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

 Διότι, όπως όλα δείχνουν, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο αφού κρατάει τη διαφορά των τεσσάρων πόντων από την ΑΕΚ και των επτά από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, και οι τέσσερις ομάδες είναι στο... κόλπο.

 Θυμάμαι που στις 20 Αυγούστου έγραφα σε αυτή εδώ τη γωνιά αυτό ακριβώς το πράγμα. Ο τίτλος του άρθρου μου εκείνη τη μέρα ήταν «το πιο ενδιαφέρον, για τις ομάδες της κορυφής, πρωτάθλημα των τελευταίων ετών» Στο μόνο που έπεσα έξω -φαντάζομαι και άλλοι, όχι μόνο εγώ- ήταν ότι πίστευα πως σε αυτή τη μάχη θα βρίσκεται και ο Άρης

Οι «κίτρινοι» μάς διέψευσαν, νομίζω, όσους είχαμε εκτιμήσει ότι θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί απ' όσο παρουσιάζονται μέχρι αυτή την στιγμή. «Εφόσον δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων στη διάρκεια του πρωταθλήματος, το πιθανότερο είναι πως για καμία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η κατάκτηση του τίτλου. Ούτε, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, που αυτός είναι ο... συνήθης ύποπτος και σε πολλές περιπτώσεις τον έχουμε δει να σιγουρεύει ότι πρώτος θα κόψει το νήμα από τα μισά κιόλας της διοργάνωσης», έγραφα στις 20 Αυγούστου. Νομίζω ότι αυτή η -προ πέντε μηνών- εκτίμηση επιβεβαιώθηκε. 

Για καμιά από τις... τέσσερις, τελικά, ομάδες δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟ που έκανε το τρομερό ξεκίνημα και πήρε τη μεγάλη διαφορά, βλέπει την ΑΕΚ να πλησιάζει, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μην είναι, πλέον, σε απόσταση που να του επιτρέπουν να κοιμάται ήσυχος και να μην ανησυχεί γι' αυτούς. 

 Κι έχουμε δρόμο μπροστά μας, πολλά παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων ομάδων και όχι μόνο. Θεωρώ ότι βλέπουμε, κι έτσι πιστεύω θα πάει μέχρι το τέλος, το πιο συναρπαστικό, σε επίπεδο κορυφής, πρωτάθλημα των -πολλών- τελευταίων χρόνων στη Super League. Κάτι που το χρειαζόταν η διοργάνωση, που το ευχόμασταν, το ελπίζαμε και να που το βιώνουμε φέτος...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.