Το πιο κρίσιμο 90λεπτο για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2021

Η πιο κρίσιμη μάχη για τονΆρη, μέχρι την επόμενη ασφαλώς, είναι αυτή της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση για τους Κιτρινόμαυρους, μετά τις δύο “γκέλες” με ΟΦΗ και Ιωνικό, πρόκειται για έναν (πολύ) πρόωρο τελικό από το αποτέλεσμα του οποίου θα καθαριστούν εξελίξεις όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα.


Ο Άκης Μάντζιος δεδομένα λειτουργεί υπό καθεστώς πίεσης, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας στα δύο 90άλεπτα, καθιστούν τη θέση του στον Κιτρινόμαυρο πάγκο επισφαλής. Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας από τον Ιωνικό και γνωρίζει ότι ενδεχομένως την Τετάρτη το βράδυ να παίζει το…. κεφάλι του, αφού ο Αρης αγωνίζεται για ένα μόνο αποτέλεσμα. Η διοίκηση από την πλευρά της τα τελευταία 24ώρα κάνει επαφές με υποψήφιους προπονητές ώστε να είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα, παρότι αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία στο εσωτερικός της ομάδας.

Το σενάριο ο Άρης να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και να δοθεί επιπλέον χρόνος στον Μάντζιο αλλά και η διοίκηση να μην πάρει βιαστικές κινήσεις, είναι εφικτό. Αλλά όχι και σίγουρο, καθώς δεν είναι μόνο τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα, περισσότερο είναι η εικόνα που προβληματίζει και ίσως τίθεται πλέον θέμα αξιοποίησης του ρόστερ. Διότι μέχρι τώρα ο Άρης δεν έχει βγάλει το παραμικρό από τις δυνατότητες που έχει ως ρόστερ γεμάτο ποιότητα και λύσεις σε κάθε θέση. Ασφαλώς η ευθύνη για αυτό δεν βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή και τίθεται μεγάλο ζήτημα κακής νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών και του κλίματος εντός των αποδυτηρίων, αλλά ως συνήθως ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής. Σε κάθε περίπτωση ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα της Τετάρτης και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα καθορίσει τις επόμενες οριστικές αποφάσεις-κινήσεις της διοίκησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.