Το πεταμένο περιβραχιόνιο του Ρονάλντο έπιασε... 64 χιλιάδες ευρώ!

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Αρκετές αντιδράσεις συνάντησε η ενέργεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάξει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Σερβία, ύστερα από την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το καθαρό γκολ του σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ταυτόχρονα όμως, έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται να μείνει στη ζωή μία αθώα ψυχή. Πρόκειται για ένα παιδί από την Σερβία μόλις έξι μηνών που πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης, τον μικρό Γκαβρίλ, που χρειάζεται άμεσα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπεία και που τα έξοδα της όλης διαδικασίας υπολογίζονται σε ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πεταμένο...  περιβραχιόνιο του Ρονάλντο, βρέθηκε από έναν υπάλληλο του γηπέδου του «Ράικο Μίτιτς», που το έδωσε στους ανθρώπους του οργανισμού «Together for Life», και εκείνοι με τη σειρά τους το έβαλαν σε δημοπρασία για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν περιθώριο τριών ημερών να κάνουν την προσφορά τους και όταν έκλεισε η δημοπράτηση, η υψηλότερη προσφορά ήταν της τάξης των 64 χιλιάδων ευρώ, χρήματα που θα πάνε στην προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί το παιδί.

«Μόλις τέλειωσε η δημοπρασία για το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Κριστιάνο Ρονάλντο με το έξοχο ποσό των 7,5 εκατομμυρίων δηναρίων», σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο ιδρυτής του οργανισμού, Γιόβαν Σίμιτς, ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες: μία με το περιβραχιόνιο και άλλη μία με το πρόσωπο του παιδιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.