Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τη νίκη-πρόκριση στους «16» του Conference

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Λουτσέσκου απέφυγε να χαρακτηρίσει τον αποψινό αγώνα με την Κοπεγχάγη (στις 22:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) ως τελικό, προφανώς για να μην αισθανθούν επιπρόσθετη πίεση οι παίκτες του, όμως είναι πασιφανές πως από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά για την συνέχεια.  

Πολύ απλά, ο ΠΑΟΚ με νίκη επί της Κοπεγχάγης, θα θρονιαστεί για τα καλά στην κορυφή του έκτου ομίλου και θα κληθεί να διαχειριστεί με επιτυχία τα άλλα δύο ματς που θα απομείνουν (με την Σλόβαν εκτός στις 25 Νοεμβρίου και την Λίνκολν εντός στις αρχές Δεκεμβρίου) για να πετύχει τον στόχο του. 

Πρακτικά με τρίποντο επί των Δανών, ο Αετός θα πετάξει για τους “16” του Conference League προκειμένου να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει επτά βαθμούς, ακολουθεί η Κοπεγχάγη με έξι, τρίτη στη βαθμολογία είναι η Σλόβαν με τέσσερις πόντους και στην τελευταία θέση βρίσκεται η Λίνκολν χωρίς βαθμό. 

Νωρίτερα από την αναμέτρηση της Τούμπας, η Λίνκολν στο Γιβραλτάρ θα υποδεχθεί την Σλόβαν στις 19:45.  

Πριν από την έναρξη της χθεσινής πρωϊνής προπόνησης ο Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστούν, για την τακτική ανάλυση, τι πρέπει να προσέξουν από τους παίκτες της Κοπεγχάγης και γενικά πως πρέπει να διαχειριστούν το παιχνίδι.  

Για το αποψινό ματς, είχε ενημερώσει ο Ιβάν Σαββίδης πως θα μιλήσει στους παίκτες για να τους εμψυχώσει και πριν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνει και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι θα κατέβει ο ΠΑΟΚ

Με σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κοπεγχάγη. Ο Πασχαλάκης για ακόμα ένα ματς θα υπερασπιστεί την εστία, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια και Τέιλορ. 

Ο Κούρτιτς επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και θα έχει παρτενέρ του τον Σβαμπ.  

Η τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί και Μπίσεσβαρ, με μοναδικό προωθημένο τον Σφιντέρσκι.


Πώς θα παραταχθεί η Κοπεγχάγη 

Η Κοπεγχάγη θα κατέβει με τους Γιόνσον κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα πίσω στην άμυνα θα είναι οι Άνκερσεν, Γκαμπρίελσεν, Μπόιλεσεν και Κρίστιανσεν.  

Λίγο πιο μπροστά θα τοποθετηθούν οι Μπιέλ και Στέιτζ. 

Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ντικς, Χάραλντσον και Μπέβινγκ, με μονοναδικό προωθημένο τον Βιντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.