Ο ΠΑΟΚ για τις τελευταίες εντυπώσεις στο Περιστέρι

Metrosport Team10 Ιουνίου 2023

Αντικειμενικά, οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του Περιστερίου ενόψει του σημερινού (10/6, 19:15, ΕΡΤ3) τρίτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» καθώς η αθηναϊκή ομάδα ήδη βρίσκεται στο 2-0, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και απέχει μια νίκη από την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Για τον ΠΑΟΚ, η κατάσταση είναι εξαιρετικά απλή καθώς είναι αναγκαίο να κάνει το break στο Περιστέρι για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σε διαφορετική περίπτωση η χρονιά θα κλείσει άδοξα αλλά όχι απογοητευτικά υπό την έννοια ότι ήδη έχει κάνει περισσότερα πράγματα σε σχέση με τον αρχικό στόχο του. Το κακό για τον Φώτη Τακιανό είναι ότι δεν υπολογίζει τον Χρήστο Σαλούστρο ενώ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά λόγω ενοχλήσεων στη μέση θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Πέραν αυτών, ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί και τη φανερή διάσταση που φαίνεται ότι υπάρχει με τον Τζέιλεν Χαντς. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Αμερικανός αγωνίστηκε για μόλις εννιά λεπτά, ήταν ο μικρότερος χρόνος συμμετοχής του φέτος ενώ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, στο τέλος της αναμέτρησης, έδειξε την αντίδρασή του για την απόφαση του προπονητή του.

Βέβαια, για να βάλει ο ΠΑΟΚ τις βάσεις της ανατροπής χρειάζεται τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος στη σειρά με το Περιστέρι έχει περιοριστείς τους 13 πόντους με 5/18 σουτ. «Είχαμε από την αρχή αυτής της σειράς το μειονέκτημα της έδρας και μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα, η θέση μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, για να έχουμε τύχη σε αυτό παιχνίδι», σημείωσε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης του ΠΑΟΚ.

Το Περιστέρι θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα και μάλιστα ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο για να αναγνωριστεί η προσπάθεια της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.