Το παρασκήνιο της αποκήρυξης του Ηρακλή Αμπελοκήπων και η Τρίγλια

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής για την αποκήρυξη της ομάδας των Αμπελοκήπων, στην ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον της.

Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Αμπελόκηπων, έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν τον στόχο της ανόδου και θα περιμένουν το καλοκαίρι τις τελικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή στον Γ.Σ. Ηρακλής, όπως μετέδωσε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95,5, εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις. Στο τραπέζι έπεσε και πάλι η προοπτική της εξαγοράς του ΑΦΜ της Τρίγλιας με το δεδομένο της αναδιάρθρωσης που θα φέρει, πιθανότατα, την ομάδα της Χαλκιδικής τη νέα σεζόν στη Super League 2

Οι συζητήσεις γίνονται εδώ και έναν περίπου μήνα και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο ύψος του τιμήματος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματοδότης για να καταβάλει το ποσό το οποίο μάλιστα η πλευρά της Τρίγλιας δέχεται να καταβληθεί και σε μακροπρόθεσμες δόσεις.

Να σημειωθεί, ακόμη πώς την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση μεταξύ Ηλία Θεοδωρίδη, Φώτη Θέου και Γιάννη Ζαντόπουλου σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να πορευθούν από κοινού. Προφανώς δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη και έτσι προέκυψε η ανακοίνωση από πλευράς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.