Το παρασκήνιο και οι συζητήσεις Καρυπίδη με Μπουρλά - Σχοινά

Γιώργος Στράντζαλης12 Αυγούστου 2022

Με τη δική τους ένταση και αγωνία έζησαν από την προεδρική σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» τη χθεσινή (11/8) ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Αμφότεροι στο περιθώριο της ευρωπαϊκής βραδιάς συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και την αδερφή του, Ειρήνη, για θέματα που αφορούν τόσο στον Άρη όσο και για άλλα διάφορα θέματα και μελλοντικά σχέδια τους. Έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, τον παλμό που είχε το γήπεδο από το πρώτο μέχρι τελευταίο λεπτό, αλλά και από την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος.

Μάλιστα, όπως έλεγαν μετά το πέρας αναμέτρησης  ο αποκλεισμός για τον Άρη ήταν άδικος και μπορούσαν οι Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στα Play Off του Conference League. Φεύγοντας από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, υποσχέθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί θα προσπαθήσει να βρεθεί εκ νέου σε εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.