Το παράπονο Μαρούπα και Αρκούδη από την εκδίκαση στην ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Μετά το τέλος της εκδίκασης Ειρήνη Μαρούπα και Ηλίας Αρκούδης ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με την πορεία της υπόθεσης.

Η κ. Μαρούπα υποστήριξε ότι μέχρι την προσεχή Πέμπτη υπάρχει η δυνατότητα να κατατεθούν τα σχετικά υπομνήματα και στις 27 του Γενάρη θα γίνει εκ νέου συνεδρίαση:

«Τα υπομνήματα θα κατατεθούν την επόμενη Πέμπτη και μετά περιμένουμε τη διάσκεψη ώστε να παρθεί η απόφαση. Δυστυχώς αποχώρησε η Beltera και η Dilmera καθώς δεν είχαν λάβει γνώση πολύ καθυστερημένα τις κλήσεις και δεν μπορούσαν να απαντήσουν. Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 27/1».

Από την πλευρά του ο κ. Αρκούδης εξέφρασε το παράπονο του για τη μη παρουσία όλων των φυσικών προσώπων τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να απαντήσουν και σε κάποια άλλα ερωτήματα:

«Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω. Δυστυχώς παρευρέθηκαν μόνο δικηγόροι και όχι κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο για να πάρουμε κάποιες άλλες απαντήσεις. Μπορούν να απαντήσουν μέσω υπομνήματος αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Εμείς θα περιμέναμε να είχαν έρθει οι εταιρείες οι κυπριακές αλλά και ο κ. Πιαλόγλου. Θα βοηθούσαν εάν ήταν εδώ. Είχαν κληθεί όλοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.