To παράδειγμα του Άρη και το αντιπαράδειγμα του Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης06 Δεκεμβρίου 2021

Μια πολύ ωραία 9η αγωνιστική εξελίσσεται αυτές τις ημέρες με μπασκετικό θέαμα.

Αυτός που κλέβει την παράσταση είναι ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του.

Αντίθετα, αυτός που απογοητεύει είναι ο Ηρακλής.

Ο Άρης έστησε ακόμη μια μπασκετική παράσταση χωρίς τον Χάνλαν, διαλύοντας το Περιστέρι με 87-68. Ο Κέλι αποδεικνύεται λίρα 100 με 19,5 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσο όρο, όλοι οι Αμερικανοί είναι καλοί παίκτες, οι Έλληνες είναι φιλότιμοι και έμπειροι και ο κόσμος γουστάρει να βλέπει την ομάδα του. Είναι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και μπάτζετ 400.000 ευρώ για τον μπασκετικό Άρη μόνο καλά λόγια έχει να πει κάποιος. Αν συνεχίσει έτσι θα καθαρίσει πολύ γρήγορα την υπόθεση παραμονή, γιατί εκκρεμεί και η απόφαση της Ε.Ε.Α., που μάλλον πάει για τον Γενάρη.

Όσο για τον Ηρακλή τι να πει κανείς. Πολύ ακριβό μπάτζετ, η διοίκηση έχει αφήσει το τμήμα στο έλεός του και με τους φιλάθλους να θέλουν αλλαγή σύντομα στη διοίκηση. Ο Κώστας Μέξας παλεύει με τα υλικά που έχει, αλλά οι 5 βαθμοί και παράλληλα η εικόνα που έχει η ομάδα δεν πείθει κανέναν για ευοίωνο μέλλον. Το θετικό είναι ό,τι υπάρχει χρόνος και στο Ιβανώφειο ίσως να ελπίζουν σε κάποιο θαύμα. Δε θα αναφερθούμε στο φετινό μπάτζετ, αλλά η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στον Ηρακλή μιλάει από μόνη της… Το κενό του Δημήτρη Καρβέλα θα είναι μεγάλο… Ο Κώστας Μέξας καλείται να δώσει λύσεις, αλλά χρειάζεται και ανθρώπους δίπλα του. Ας ζητήσουν ανθρώπους από τον ΓΣ στην ΚΑΕ, που οργάνωσαν ένα εκπληκτικό event για τα 100 χρόνια της ομάδας.

*Η απώλεια του Γέλοβατς σκόρπισε απέραντη θλίψη και ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες των Κωσταλά, Μπεσκάκη, Κατσαούνη και Καρβέλα…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.