Το PAOK TV και η κεντρική διαχείριση

Metrosport Team18 Απριλίου 2020

Ολα δείχνουν ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα αρχίσει με κλειστά τα γήπεδα λόγω της πανδημίας. Ηδη στην Ισπανία έχει αποφασιστεί πως μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. 

Επομένως και αν δεν αλλάξει κάτι τους επόμενους μήνες, οι ΠΑΕ είναι αναγκασμένες να ξεχάσουν τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας και από τις εισπράξεις των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. 

Μια "πληγή" που ειδικά για τον ΠΑΟΚ των 21.000 διαρκείας είναι μεγάλη. Αυτή λοιπόν η απώλεια σημαντικών εσόδων ή ένα μέρος της, στόχος είναι να καλυφθεί από τα τηλεοπτικά έσοδα. 

Πριν από μερικές μέρες ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει τηλεοπτική στέγη και επενδύει σε αυτή αναφερόμενος στο PAOK TV.

Στην παρούσα φάση όμως άπαντες θα πρέπει να περιμένουμε την προσεχή τηλεδιάσκεψη της Super League (θα γίνει μέχρι τις 24 Απριλίου) αφού είναι πιθανό ως σίγουρο πως θα τεθεί θέμα κεντρικής διαχείρισης. 

Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτό το κομμάτι σίγουρα θα υπάρξει και η σχετική ανατροπή στον προγραμματισμό της ΠΑΕ. Αλλά αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο και πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. 

Ο ΠΑΟΚ νιώθει την ασφάλεια του PAOK TV και μετά από έναν πρώτο χρόνο όπου εξελίχθηκε στο κομμάτι αυτό, γνωρίζει πως με μια σωστή διαχείριση μπορεί να αυξήσει τα έσοδα του γνωρίζοντας πλέον πως όλο και περισσότερος κόσμος θα στραφεί εκεί για να δει την αγαπημένη του ομάδα από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να πάει στην Τούμπα. 

Και είναι προφανές πως στην ΠΑΕ γνωρίζουν ότι θα πρέπει να προφυλάξουν τα συμφέροντα τους (και κατ' επέκταση τα έσοδα τους) βρίσκοντας τρόπους να μειώσουν το ποσοστό της... πειρατίας που είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να εκμηδενιστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.