Το ΠΑΟΚ-Λάρισα θα έχει... σούπερ δώρα!

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Την ευκαιρία να κερδίσουν σούπερ δώρα θα έχουν 4 τυχεροί φίλοι του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Λάρισα στο PAOK Sports Arena την Κυριακή (21/11).


Φανέλα της ομάδας, εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και δια... ζώσης γνωριμία με όλους τους αθλητές του τμήματος θα είναι τα δώρα για τους τυχερούς που θα κερδίσουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco:

Η «betshop Πινιάτα» έφτασε και… τα σπάει με σούπερ δώρα! Στον αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με τη Λάρισα, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή (21/11, στις 20:00) στο PAOK Sports Arena, 4 τυχεροί από τις εξέδρες θα κατέβουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν και να κερδίσουν σούπερ δώρα του μεγάλου μας χορηγού betshop.gr και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco. 

 Μεταξύ άλλων θα κερδίσουν από μια φανέλα της ομάδας μας, εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, ενώ αυτός/αυτή που θα καταφέρει να σπάσει την πινιάτα, θα έχει επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τους αθλητές μας! 

 Οι φίλαθλοι που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. 

 Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν το μεγάλο δώρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.