Το πανόραμα του NBA: Άλωσαν τους Χιούστον οι Μπακς χωρίς Γιάννη, με Μπράουν οι Σέλτικς

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Πέντε αναμετρήσεις και μια αναβολή (Σικάγο Μπουλς -Τορόντο Ράπτορς) είχε το πρόγραμμα του NBA, με τους Μπακς να μην δυσκολεύονται απέναντι στους Χιούστον χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (126-106), οι Σέλτικς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράουν επικράτησαν επί των Καβαλίερς (111-101).

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Οι πρωταθλητές παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιάννη, καθώς βρίσκεται στο πρωτόκολλο κορονοϊού, αλλά δεν συνάντησαν καμία αντίσταση απέναντι στους Ρόκετς με τους Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντους, 10 ασίστ) και Κρις Μίντλετον (23 πόντους) να έχουν μαζί 47 πόντους, με τους ΝτεΜάρκους Κάζινςν και Τζόρνταν Νουόρα από 18 πόντους ο καθένας.

Στον αντίποδα ο Κρίστιαν Γουντ είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ και οι Έρικ Γκόρντον και Κένιον Μάρτιν από 12 πόντους από τους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Μπόστον Σέλτικς αντιμετώπισαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον Τζέιλεν Μπράουν να είναι πρώτος σκόρερ με 34 πόντους και τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς να προσθέτει 21 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Τζέισον Τέιτουμ 18 πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι Μάτζικ νίκησαν τους Ατλάντα Χοκς (98-104), με τον Φραντζ Βάγκνερ να είναι ο κορυφαίος των νικητών με 25 πόντους. Οι Θάντερ πέρασαν ακόμα πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 108-94 απέναντι στους Νάγκετς και τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να κάνει triple-double, με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ από τους Οκλαχόμα Θάντερ.


Oι Κλίπερς έβγαλαν αντίδραση μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και νίκησαν τους Κινγκς (89-105) με τους Έρικ Μπλέντσο (19 πόντους) να είναι ο πρώτος σκόρερ των νικητών και τους Πολ Τζορτζ και Σερτζ Ιμπάκα να έχουν από 17 πόντους και να στέκονται επάξια στο πλευρό του Μπλέντσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.