Το πανόραμα του Champions League - Μεγάλο διπλό η Ίντερ, δύσκολη νίκη η Λίβερπουλ

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2020

Οι όμιλοι του Champions League μπαίνουν στην τελική τους ευθεία με πολλές από τις ομάδες να τσεκάρουν ήδη τα εισιτήρια για την επόμενη φάση, ενώ άλλες θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ας δούμε όμως τον κάθε όμιλο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από τον πρώτο όμιλο, η Ατλέτικο με την Μπάγερν ήταν έτοιμες να περάσουν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση του θεσμού, καθώς οι Ισπανοί ήθελαν μόνο νίκη με αντίπαλο τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν πολλές απουσίες και πήραν το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Ζοά Φέλιξ στο 26ο λεπτό, ο οποίος έπειτα από πολύ ωραία κίνηση του Γιορέντε, εκτέλεσε από το ύψος της μικρής περιοχής, διαμορφώνοντας 1-0 που έμοιαζε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα, πριν ο Μίλερ στο 86΄από τα έντεκα βήματα κάνει το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο γκρουπ η Ίντερ κατάφερε να πάρει ανάσα (2-3) αν και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου παρά τη νίκη στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι  ευτύχισαν να προηγηθούν στο 17΄με τον Νταρμιάν, ενώ η απάντηση της Μπορούσια ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Πλέα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί ήταν πιο αποφασισμένοι και έφτασαν τον δείκτη του  σκορ στο 1-3, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, πριν ο Πλέα στο 76΄ γράψει το 2-3. Ο ίδιος πέτυχε και χατ-τρικ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Στον τέταρτο όμιλο, η Αταλάντα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν είδε τον Αλεξάντερ Σολς να ανοίγει το σκορ για τη Μίντιλαντ, μόλις στο 13ο λεπτό και να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία μεγάλη έκπληξη στους ομίλους της διοργάνωσης. Το... πάρτι των Δανών, χάλασε ο Ρομέρο, καθώς στο 79΄χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Λίβερπουλ κατάφερε έστω και με 1-0 να περάσει το εμπόδιο του Αγιαξ ο οποίος θα δώσει μάχη με την Αταλάντα για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.