Το παλεύει ως το τέλος ο Βιεϊρίνια – Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ καταβάλει ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στην ΑΕΚ, θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Νοκ άουτ στον αντίποδα τέθηκαν ο Σίντζι Καγκάβα και ο Νίκα Νινούα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμοι, όπως βέβαια και ο Ενέα Μιχάι. Μία από τις ειδήσεις που έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής, είναι η απουσία του Φερνάντο Βαρέλα από αυτήν! Στον αντίποδα συμπεριλήφθηκε, μετά από απουσία ενός αγώνα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη συγνώμη που ζήτησε για το επεισόδιο στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η σημερινή προπόνηση όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Οι παίκτες αρχικά έκαναν δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, ενώ διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων. Στο τελευταίο κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε σε θέματα τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις».

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.