Στήλες

Betshow: Το παλεύει η Μπρέσια…

Metrosport Team13 Μαΐου 2023

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται. Μπαίνουμε σε μια περίοδο, όπου έχουμε και τα λεγόμενα εποχιακά σημεία. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικές τις τελικές μας επιλογές…

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι μετά από μήνες. Η εμφάνιση με την Μπόρνμουθ δεν ήταν ωστόσο και πάλι καλή, καθώς εμφάνισε και πάλι αμυντικές παθογένειες. Στον αντίποδα η Νότιγχαμ παίζει σε κάθε αγωνιστική τελικό. Το θετικό είναι ότι σκοράρει με συνέπεια και αναμένεται να παίξει χωρίς φόβο και στο «Σταμφορντ Μπριτζ». Περιμένω ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές. Βασική μας επιλογή το g/g+over στο αξιόλογο 2.10!

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΜΑΙΝΤΖ: Η Άιντραχτ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και στο «Σιζενχάιμ» καθώς έχανε από την Χοφενχάιμ με 3-0 στο ημίχρονο. Η ομάδα αγνοεί την νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια, παρόλα αυτά παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης. Το ευχάριστο για τους «αετούς» είναι ότι έχει και το μαξιλαράκι με τον τελικό κυπέλλου. Η Μάιντζ προέρχεται από ήττα σοκ εντός έδρας με την Σάλκε, που την άφησε πίσω στην μάχη της Ευρώπης. Ζόρικο θα είναι το ματς και για τους δύο, ωστόσο κρατάμε το 1χ+g/g στο 2.30,που καλύπτει πολλά από τα θέλω μας!

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Η Σαλερνιτάνα έχασε τελικά το αήττητο σερί τω 10 αγώνων στο «Καστελάνι» από την Έμπολι. Βαθμολογικά μάλλον είναι βολεμένη με το +7 από την ουρά και αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος. Στον αντίποδα έχουμε την Αταλάντα που συνεχίζει το κυνήγι της 4άδας παρότι έρχεται από κομβική ήττα εντός έδρας με την Γιουβέντους. Περιμένω από την ομάδα του Μπέργκαμο να βγάλει αντίδραση και θα στηρίξουμε το διπλό συνδυαστικά με το over στο 2.20!

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΠΙΖΑ: Η Μπρέσια μπορεί να μην τα κατάφερε στο ζόρικο ματς εκτός έδρας με την Πάρμα, ωστόσο παραμένει ζωντανή στην μάχη της επιβίωσης και το ματς με την Πίζα, είναι κάτι παραπάνω από κομβικό. Μέσα στην έδρα της δείχνει αξιόπιστη το τελευταίο διάστημα και μαζί της θα έχει ένα γεμάτο γήπεδο. Η Πίζα συνέχισε την…ελεύθερη πτώση της, καθώς γνώρισε νέα ήττα ,αυτή την φορά από την Φροζινόνε. Ο άσος κινήτρου και επιβίωσης στο 2.40, αξίζει το ρίσκου του!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη από την Βαλένθια στο «Μεστάγια», ωστόσο δεν έφυγε με το τρίποντο, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα. Παραμένει το φαβορί για την 5η θέση, δείχνει σε καλό φεγγάρι και μέσα στην έδρα της είναι εξαιρετική καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Η Μπιλμπάο έκανε χαρακίρι με την Μπέτις στην έδρα της και πλέον…τρέχει για να μην χάσει και τον τελευταίο της στόχο, που είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει καλή παράδοση στο «Σεράμικα», καθώς σκοράρει με συνέπεια και χάνει δύσκολα. Το 1χ+g/g στο 2.40 καλύπτει τα περισσότερα σενάρια του αγώνα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.