Το... πακέτο του Λουτσέσκου κι ο ΠΑΟΚ που ξαναγίνεται ομάδα με χαρακτήρα

Δημήτρης Κανελλάκης22 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα να απλοποιεί τα πράγματα με έναν τρόπο ο οποίος μόνο ως... αξιοθαύμαστος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι κάτι το οποίο απλά... προέκυψε. Είναι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς που γινόταν καιρό και πλέον αποδίδει καρπούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι στοιχεία ομάδας η οποία ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και πώς θα το πάρει. Μας το έχει δείξει σε κρίσιμα ματς που έπαιξε τον τελευταίο καιρό, για την Ευρώπη, κυρίως, αλλά και στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Είναι και πάλι, ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ομάδα με... χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα η οποία επιδιώκει και καταφέρνει να επιβάλλει τα... θέλω της στο γήπεδο. Είναι ομάδα η οποία δεν λυγίζει στα δύσκολα, δεν την παίρνουν από κάτω προβλήματα που μπορεί να της παρουσιαστούν στην διάρκεια ενός αγώνα. Οσο σοβαρά κι αν είναι...

Ξαναβγάζει ο ΠΑΟΚ έναν δυναμισμό, μια αυτοπεποίθηση, μια αποφασιστικότητα που είχαμε να δούμε από την χρονιά που κατέκτησε το νταμπλ. Είναι ομάδα που μπορείς να την εμπιστευτείς, να σκέφτεσαι ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της.

Όλα αυτά είναι έργο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος αποδεικνύει και σε αυτή την δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ ότι έχει το know-how. Έχει τον τρόπο ο Λουτσέσκου, ακόμη και σε συνθήκες που δεν είναι οι ιδανικές, ακόμη και με ρόστερ που δεν είναι τόσο... πλούσιο όσο ήταν κάποια στην προηγούμενη θητεία του, να καταφέρνει να πάρει το 100%, να αξιοποιήσει πλήρως κάθε δυνατότητα για να πετύχει τον στόχο του.

Κι έχει ένα... πακέτο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που είναι μοναδικό. Διότι δεν είναι μόνο η δουλειά του στην προπόνηση, ή το κοουτσάρισμά του στο γήπεδο. Είναι και η σχέση του με τους παίκτες, ο τρόπος που επικοινωνεί μαζί τους, αυτό το χάρισμα που έχει να τους κερδίζει, να τους «φτιάχνει», να παίρνει το μάξιμουμ από τον καθένα εξ αυτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.