Αρης: Το παίρνει πάνω του ο Μπούργος!

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιουνίου 2022

Η επαφή που είχαν στη Μαδρίτη ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Χερμάν Μπούργος με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα, ήταν μόνο η αρχή. Ο προπονητής του Αρη είναι εκείνος που “τρέχει” από εδώ και πέρα τις εξελίξεις, έχοντας πάρει ασφαλώς το “Ο.Κ.” από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Για την ακρίβεια, μέσω του νέου κύκλου επαφών που έχει ανοίξει ο Μπούργος στη Μαδρίτη θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα,0 αλλά κυρίως τα deal που θα κλείσουν οι Κιτρινόμαυροι… CAS επιτρέποντος από την ερχόμενη Παρασκευή και μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Από τη λίστα που έχει στα χέρια του με τις επιλογές από το ρόστερ της Ατλέτικο προτεραιότητα, όπως έχουμε σημειώσει εξάλλου στο ρεπορτάζ από την περασμένη εβδομάδα, αποτελούν ο Σαντιάγο Αρίας και ο Μάρκος Πάουλο. Δύο περιπτώσεις οι οποίες έχουν συζητηθεί στη βάση τους και για τις οποίες οι δύο πλευρές (Αρης-Ατλέτικο) μπήκαν στην ουσία. Σίγουρα όμως δεν είναι οι μοναδικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπούργος εξετάζει διεξοδικά τα τελευταία 24ώρα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ώστε να καλυφθούν άμεσα συγκεκριμένες θέσεις. Ενας αριστερός μπακ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του Γκάνεα καθώς η μεταγραφή του Πίρσμαν – εφόσον εκδοθεί απόφαση από το CAS – θεωρείται δεδομένη. Και τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας κεντρικός χαφ είναι στην ατζέντα των επαφών του Μπούργος . Ολες είναι επιλογές από την αγορά της Ιβηρικής, με συγκεκριμένα ηλικιακά κριτήρια (21-27 ετών, πλην του Αρίας που είναι ξεχωριστή περίπτωση), χαρακτηριστικά που “κουμπώνουν” στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Μπούργος και τις οποίες έχει πάρει… επάνω του αποκλειστικά ο Αργεντινός προπονητής. Παράλληλα, είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που “τρέχουν” στον Αρη και αφορούν εξίσου την κάλυψη βασικών κενών, όπως η θέση του επιθετικού και του επιτελικού μέσου.

Είναι προφανές ότι οι Κιτρινόμαυροι, εφόσον προκύψει απόφαση από το CAS μέχρι την Παρασκευή, στοχεύουν να κλείσουν τις βασικές “τρύπες” το αργότερο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.