Το οργανωτικό του αγώνα στο «Γιαν Μπρέιντελ», ίσως είναι πιο δύσκολο και από το ίδιο το παιχνίδι

Κώστας Πετρωτός09 Απριλίου 2024

Δεν θα αλλάξει τις συνήθειές του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπριζ. Όπως και σε προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα θα κάνει προπόνηση στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης, θα ταξιδέψει απόγευμα για το Βέλγιο και ο Λουτσέσκου θα πάει απευθείας στο «Γιαν Μπρέιντελ, προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου συνοδευόμενος από έναν παίκτη της ομάδας.

Παράλληλα, όμως, με τη συνέντευξη Τύπου θα γίνει και η σύσκεψη, υπό την UEFA, για τα οργανωτικά του αγώνα. Οι άνθρωποι της Μπριζ επέμειναν στην αρχική θέση τους να μην δίνουν εισιτήρια και τώρα βλέπουν να έχουν πουληθεί 20.000, όπως υποστηρίζει ο βελγικός Τύπος, κάτι που σημαίνει ότι έχουν απούλητα. 

Δεν θέλησαν να ανταποκριθούν στις συνεχείς εκκλήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επιπλέον εισιτήρια από τα 1450 περίπου που αντιστοιχούσαν, βάσει κανονισμού, στον Δικέφαλο και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Είναι δεδομένο ότι αρκετοί Ελληνες έχουν πάρει εισιτήρια και στις κερκίδες της Μπριζ, ενώ δεν αποκλείεται στην όμορφη βελγική πόλη να βρεθούν και οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη θέμα αν Ελληνες έχουν εισιτήρια σε άλλες κερκίδες, να μεταφερθούν στην κερκίδα που θα βρίσκεται η κυρίως μάζα των οπαδών της ομάδας, οι Βέλγοι, όμως, δεν θέλουν να δούνε την πραγματικότητα και επιμένουν να μιλάνε μόνο βάσει κανονισμού. 

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικαλεστεί και τα παραδείγματα αγώνων όπως στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ, όπου υπήρχε η πρόνοια, να μεταφερθούν σχεδόν όλοι οι Ελληνες στην ίδια κερκίδα, κάτι που ενδείκνυται και για λόγους ασφαλείας. Ας ελπίσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να φανούν πιο διαλλακτικοί οι Βέλγοι και να αλλάξουν στάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.