To Open στηρίζει Μαγγίρα και Τσολάκη

Metrosport Team07 Αυγούστου 2022

Πολλά τα σενάρια που ακούστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για τις εκπομπές της Μπέτυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη στην πρωινή ζώνη. Η φημολογία ήταν έντονη πως δεν πρόκειται να συνεχιστούν τη νέα σεζόν. Από τον Απρίλιο και μετά και οι δύο εκπομπές παρουσίασαν μικρή μεν αλλά ανοδική πορεία στην τηλεθέασή τους. 

Έτσι από τις αρχές του καλοκαιριού είχε αποφασιστεί να δοθεί «πράσινο φως» για μια ακόμη σεζόν και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι δύο παρουσιάστριες από τη διοίκηση του σταθμού. Οσον αφορά στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα συνεχίζει ως έχει ωστόσο υπάρχει πιθανότατα ο τίτλος «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να αλλάξει. Το πάνελ παραμένει το ίδιο και ενισχύεται με την παρουσία του Παναγιώτη Χατζηδάκη. Η τελευταία του συνεργασία ήταν με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» στην πρώτη της σεζόν.

Οσον αφορά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» αλλάζει χέρια η αρχισυνταξία και περνά από την Νεφέλη Τσινάβαλου στον Χρήστο Αϊβαλιώτη ο οποίος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο Open. Είχε ακολουθήσει την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha και παραιτήθηκε από την αρχισυνταξία του «Super Κατερίνα» στο τέλος της σεζόν. Στο Open το οποίο φέτος επιστρέφει στην παραγωγή πρωτότυπης Ελληνικής μυθοπλασίας θα ακολουθηθεί το μοντέλο των άλλων καναλιών: Οι ηθοποιοί των σειρών και οι συντελεστές των υπόλοιπων ψυχαγωγικών προγραμμάτων θα εμφανίζονται πρώτα στις εκπομπές του σταθμού και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα παίρνουν την άδεια να εμφανιστούν σε εκπομπές του ανταγωνισμού. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η σεζόν θα ανοίξει για την εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και για την Ελένη Τσολάκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.