Το οικογενειακό πρόβλημα του Μάτος και το μέλλον του

Κώστας Πετρωτός29 Αυγούστου 2020

Το χθεσινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα νέα από την προπόνηση αποκάλυψε ότι «ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ». 

Λίγες μέρες μετά το κόψιμό του από τον Φερέιρα από την αποστολή του αγώνα με την Μπεσίκτας ήταν λογικό αυτή η είδηση να δημιουργήσει έντονη φημολογία για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι όντως υπάρχουν «προσωπικοί λόγοι», για την ακρίβεια σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που οδήγησε τον Μάτος, με το «ΟΚ» της ΠΑΕ να μεταβεί στην πατρίδα του.

Από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου μέχρι και την αναχώρησή του για την πατρίδα του δεν προέκυπτε ότι υπάρχει ζήτημα αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι σαφές ότι βρίσκεται πολύ πίσω στις επιλογές του Φερέιρα. 

Κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, με δεδομένο και το οικογενειακό πρόβλημα, ο έμπειρος άσος να ψαχτεί για την πιθανότητα επιστροφής σε ομάδα της Βραζιλίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.